Nissan-bærbar fra Nec

Nissan-bærbar fra Nec

Nec velger en litt annen vri enn Asus og Acer.

Mens produsenter som Asus og Acer selger sporty og eksklusive bærbarmodeller med Ferrari og Lamborghini-logoer, velger Nec en litt annen vri når de nå lanserer en bærbar med billogo.

LES OGSÅ: Bærbar Lamborghini

Selskapet har nemlig inngått et samarbeid med den japanske bilprodusenten Nissan, og er snart klare til å lansere en bærbar med design inspirert av firehjulstrekkeren X-trail.

Maskinen er basert på Necs Lavie G Type J-serie, men er pyntet med designelementer fra X-trail. De to mest synlige designtrekkene er det bølgete designet på lokket og den røde lakken fra X-trail.

X-trail er en bil beregnet på aktiv bruk, og det reklameres blant annet tungt mot actionsportutøvere. Bilen kan nemlig leveres med blant annet vannavstøtende seter med nylontrekk og smarte lasteløsninger for surfebrett, snowboard og sykler. Nylonstoffet fra setene blir også å finne i bærevesken som leveres med maskinen. Lasteplass for sportsutstyr er det nok derimot lite sannsynlig at maskinen er utstyrt med.

Nec X-trail Lavie G leveres standard med Intels Core 2 Duo U7500-prosessor, men det er også mulig å få maskinen levert med andre Intel-prosessorer.

Skjermen er på 12,1 tommer og oppløsningen på beskjedne 1 024 x 768 piksler. Ellers kan maskinen skreddersys etter samme mønster som selskapets andre Lavie-maskiner.

Maskinen er så langt bare lansert for salg i Japan. Prisene starter på cirka 240 000 Yen, eller rundt 11 000 norske kroner.

Les mer på Necs japanske nettsider.

LES OGSÅ: Acer med Ferrari i lomma

Les om:

Infrastruktur