Ny mini-XPS fra Dell

Ny mini-XPS fra Dell

Ifølge Engadget vil Dell snart komme med en sprek og ultraportabel XPS-bærbar.

De nysgjerrige journalistene hos Engadget har klart å lure til seg litt informasjon om den nye XPS-maskinen fra Dell, bilder har de klart å oppdrive også.

LES OGSÅ: Nvidia lanserer DirectX 10 for bærbare

Den nye ultraportable maskinen skal erstatte XPS m1210, som er utstyrt med en 12,1-tommers skjerm. Modellen som skal ta over er XPS m1330, og er utstyrt med alle de seneste bærbar-godsakene.

Maskinen er bygd rundt Intels nye Santa Rosa-brikkesett, noe som blant annet innebærer at den er utstyrt med en Core 2 Duo-prosessor, opp til 2,4 gigahertz. Santa Rosa-teknologien er utviklet med lavere strømforbruk i tankene, og i kombinasjon med den 13,3 tommer store LED-belyste LCD-skjermen burde batteriet på den nye XPS-modellen holde ut lenger enn på m1210.

Ellers kan maskinen leveres med opp til fire gigabyte interminne, innebygd web-kamera med to megapiksel oppløsning, trådløsnett og dvd-brenner. Det er også et vell av tilkoblingsmuligheter å velge i, med støtte for blant annet HDMI, VGA, Expresscard, usb 2.0 og en innebygd 3-i-1 minnekortleser.

Dell vil også tilby muligheten til å oppgradere grafikkbrikken fra innebygd Intel-grafikk til en Nvidia Geforce Go 8400M-brikke. Det vil også bli mulig å få maskinen levert med flashdisk, men bare opp til 32 gigabyte.

Les mer og se flere bilder hos Engadget.

LES OGSÅ: Spillbærbare med Santa Rosa

Infrastruktur