Snerten minimus fra Logitech

Snerten minimus fra Logitech

Med sin nye mus beregnet for bærbare ønsker Logitech å forenkle musebruken på alle områder.

VX Nano er en liten trådløs sak som skal være enkel å ta med seg, samtidig som den byr på alskens kjekke funksjoner. Musen er selvsagt utstyrt med de vanlige venstre og høyreknappene, i tillegg til egne knapper for enklere navigasjon i nettlesere.

Med egne knapper for frem, tilbake og søk i nettleseren, samt et avansert rullehjul som lar brukeren velge hvor raskt han vil bla i dokumenter og nettsider, hevder Logitech at de nå gjør datahverdagen mer effektiv, selv når du er ute på reise eller borte fra kontoret.

Fremfor å benytte seg av blåtann, som så mange andre trådløse mus gjør, kobles VX Nano til den bærbare ved hjelp av en pytteliten usb-mottaker, faktisk så liten at den ifølge Logitech er verdens minste trådløsmottaker for mus. Ifølge Logitech er mottakeren så liten og flat at det bare er å koble den til i en usb-port og la den sitte der for evig og alltid.

Skulle du mot all formodning trenge å koble fra den lille mottakeren er musen utstyrt med et eget oppbevaringsrom, slik at det ikke skal være fare for å miste den.

Logitech VX Nano drives at to vanlige AAA-batterier, og er ventet i salg i løpet av august. Prisen er satt til 79 amerikanske dollar, noe som fort kan bety i underkant av 800 kroner i Norge.

Les mer om VX Nano her.

LES OGSÅ: Hypokondermus fra Iogear

Infrastruktur