Stasjonær satsing fra Lenovo

Stasjonær satsing fra Lenovo

Lenovo har lansert nye arbeidsstasjoner og en ny alt-i-ett-maskin med berøringsskjerm for bedriftskunder.

Lenovo har lansert flere nye stasjonære pc-er og skjermer myntet på bedriftskunder.

Blant pc-ene i den nye porteføljen er alt-i-ett-maskinen Thinkcentre M90z, Maskinen leveres med 23 tommers berøringsskjerm, Intel Core i5- eller i3-prosessor, DDR3-minne, harddisk eller flashlagring, dvd-spiller og trådløsstøtte.

Den kan også leveres med berøringsfølsom skjerm med innebygget autokorreksjon av lysstyrke, webkamera og digital mikrofon, som er ment å gjøre maskinen spesielt godt egnet til bruk i videokonferanser.

Veiledende pris vil være fra 6 000,- uten moms.

Nye arbeidsstasjoner

Lenovo har også lansert arbeidsstasjonene Thinkstation C20 og storebroren C20x som skal være utstyrt med ha ekstra minne og mer prosessorkraft.

ThinkStation C20 og C20x kommer med Intel Xeon 5600-prosessorer og er kompatibel med grafikkort til og med Nvidia Quadro FX4800. Grafikkortene skal gjøre maskinene spesielt godt egnet for bruk innen konstruksjon og design.

C20 er primært myntet på brukere med begrenset plass men store prosessor- og grafikkbehov og er bygget med utgangspunkt i Thinkcentre-kabinettene med liten formfaktor.

C20 og C20x vil koste fra 9 000,- før moms.

Skjermdeling

Produsenten har også lansert to nye skjermer. Den ene er den 21,5 tommer store bredskjermen Thinkvision L2230x, som leveres med portreplikator og støtte for direkte tilkobling av ethernet-kabel.

Thinkvision L2321x Wide er en såkalt duo-skjerm, som gjør det mulig å dele visningsbildet i to separate skjermområder.

Skjermene L2230x og L2321x vil koste henholdsvis om lag 1 650,- og 1750,- dollar før moms.

Les om:

Infrastruktur