Toshiba med mini-bærbar

Toshiba med mini-bærbar

Mye av det samme når Toshiba introduserer sin Eee-pc utfordrer.

NB100 Netbook er navnet på Toshibas utfordrer til møljen av mini-bærbare som er lansert i kjølvannet av suksessen til Asus Eee-pc.

Maskinen har sort pianolakk-finish og skal være klar for det norske markedet i slutten av oktober med en utsalgspris på 3290 kroner inkludert avgifter.

For denne prisen får du mye av det samme som konkurrentene frister med: 8,9 tommers skjerm med LED-baklys og oppløsning på 1024 x 600 piksler, vekt på 1 kilo, Intels Atom-prosessor på 1,6 GHz, 120 GB harddisk, 1 GB minne og Windows XP Home.

Toshiba lover en batterilevetid på "nesten fire timer" takket være et standardbatteri på fire celler. Toshiba frister også med en robust konstruksjon som ifølge pressemeldingen er laget for å stå imot og absorbere støt og fall.

NB100 Netbook skal ifølge spesifikasjonene tilby Sleep-and-Charge teknologi på alle sine tre USB-porter, noe som gjør det mulig å lade mobiltelefon og MP3-spiller mens pc-en er avslått.

Av andre tilkoblingsmuligheter har pc-en wlan med støtte for b/g-standard, Bluetooth og minnekortleser samt et integrert webkamera.

Infrastruktur