Turbomatet bærbar fra MSI

Turbomatet bærbar fra MSI

Kanskje er den inspirert av Need for Speed og Fast and the Furious, den turboutstyrte spillbærbare fra MSI.

Når MSI skryter av en ny, flammelakkert spillbærbar med turbo, mener de heldigvis ikke at maskinen er utstyrt med en svært, klumpete turbo og intercooler, selv om det sikkert hadde vært tøft å se på. Turbo betyr i denne sammenheng en sølvfarget knapp som lar brukeren klokke opp maskinen 20 prosent med et lite knappetrykk.

LES OGSÅ: Spilldjevel uten pondus

MSIs Turbo Drive Engine Technology (høres ut so noe fra en sinna gatebil) er en ny funksjon som gjør det enkelt å klokke opp maskinen, noe som ifølge selskapet skal gi høyere ytelse, og opp til 35 prosent raskere oppstartstid av Windows.

Under det blanklakkerte, svarte skallet med røde flammelakkeringer, skjuler det seg en relativt godt utstyrt pc. Maskinen er basert på Intels nye Santa Rosa-plattform, og leveres med Intel Core 2 Duo-prosessor, to gigabyte interminne og en Nvidia Geforce 8600M GT-grafikkbrikke med 512 megabyte dedikert grafikkminne. GX600 kan leveres med harddisk opp til 250 gigabyte og HD DVD-spiller.

Som på en del andre spillbærbare er tastaturet utstyrt med spesialmerkede w, a, s og d-taster. Ellers er tastaturet relativt like det en finner på andre bærbare. For å gi bedre innlevelse i spillene er maskinen også utstyrt med utganger for 5.1-hodetelefoner, dermed kan du høre nøyaktig hvor ting rundt deg foregår.

MSI GX600 Extreme Edition leveres med Windows Vista, noe som er litt pussig med tanke på at den er spesialberegnet for spill. Med i pakken følger også en spesialdesignet ryggsekk. Noen pris har så langt ikke blitt offentliggjort.

LES OGSÅ: Spillbærbare med Santa Rosa

Infrastruktur