Universalbatteri til pc-en

Universalbatteri til pc-en

Ønsker du ekstra levetid på din bærbare pc kan dette være løsningen.


American Power Conversion, eller APC, har utviklet nye universalbatterier for bruk sammen med bærbare pc-er. Modellene er forholdsvis kompakte og lette å frakte med seg i vesken når man trenger ekstra batterikapasitet.

Den rimeligste løsningen, Universal Notebook Battery 50, koster 790 kroner og skal gi deg en ekstra driftstid på inntil fire timer, avhengig av hva slags pc du hekter den på. Batteriet veier 430 gram og leveres med en universalkabel som gjør den kompatibel med en lang rekke modeller som har uttak for 15-24 volt. Se oversikten her.

Universal Notebook Battery 50

Om du ønsker en kravtigere løsning kan kanskje Universal Notebook Battery 70 være tingen. Dette tilbyr en driftstid på maksimalt seks timer og koster drøyt 1 100 kroner. Vekten øker her til 750 gram, men batteripakken er flat og kun 15 millimeter tykk slik at den passer fint ned i bærevesken.

Universal Notebook Battery 70

I tillegg til universallader for en lang rekke modeller har dette batteriet også en usb-kontakt slik at det kan lade opp nyere mobiltelefoner eller mp3-spillere.

Du finner mer informasjon om batteriene her.

LES OGSÅ: Denne papirlappen er et batteri.

Infrastruktur