Utvidet UPS fra Eaton

Utvidet UPS fra Eaton

Myntet på de store datasenterne.

Eaton 9395 825 kVA UPS er en del av Powerware-serien og bygger videre på løsningene introdusert i 275 kVA og 550 kVA-modellene som ble lansert i 2007.

- Med eksplosjonen i informasjon og databruk, der behovet for sikre strømforsyningssystemer stiger i takt med økningen av nettoverføringer, applikasjoner, og generell datakapasitet, får vi ofte henvendelser fra kunder med ønske om kraftigere UPS-løsninger. Dette for å sikre de kritiske applikasjonene, sier Per Anders Løkke, Country Manager hos Eaton Norge i en pressemelding.

Eaton 9395 benytter seg av double conversion-teknologi, og leveres i flere modeller med ulik effekt og i flere prisklasser. Løsningen tilbyr strømkontroll via Power Factor Control (PFC) med strømomforming fra veksel- til likestrøm via IGBT-teknologi, som ifølge selskapet leverer et lavt nivå av overharmoniske spenninger på 3-5 prosent THD(i), og gir en effektfaktor tilnærmet lik én uten å lempe på den totale virkningsgraden.

Eaton 9395 opererer med en effektivitetsprosent på opp til 94, noe som skal kunne redusere driftskostnader og forlenger batterienes levetid. Høyere effektivitetsgrad betyr også kjøligere driftsforhold, noe som reduserer kostnader forbundet med eksterne nedkjølingsprosesser samtidig som det forlenger UPS-komponentenes levetid.

LES OGSÅ: Leverer UPS med god administrasjon

Ifølge selskapet gjør Eaton 9395 UPS det enkelt å gjennomføre oppgraderinger ved å tilføye tilleggsmoduler, dette for redundans eller for å øke kapasiteten. Systemet tilbyr full skalerbarhet via den patenterte Hot Sync-teknologien.

Eaton 9395 825 kVA vil være tilgjengelig nå januar 2009. For mer informasjon besøk www.powerware.no

Infrastruktur