Vill spillbærbar fra HP

Vill spillbærbar fra HP

Ifølge ferske rykter har HP utviklet en heller ekstrem spillbærbar.

Maskinen er det første resultatet av HPs oppkjøp av spill-pc-produsenten Voodoo PC. Derfor er det ikke så rart at dette er en maskin som retter seg mot spesielt interesserte, i første rekke spillentusiaster.

LES OGSÅ: HP vil forandre spillverdenen

Ryktene vil ha det til at maskinen, Pavilion HDX, vil bli utstyrt med en Intel Core 2 Duo-prosessor og en Geforce 8000 eller 8800 Go-grafikkbrikke. Det skal sikre god ytelse selv i de nyeste spillene på markedet, og også i kommende storspill som Crysis og Alan Wake.

Pavilion HDX vil være utstyrt med en skjerm på hele 20 tommer, samt fire høyttalere og et eget basselement. Dermed er det duket for mang en heftig spillkveld, med både god grafikk og saftig lyd.

Maskinen blir altså tung på datakraft, og som et resultat av all innmaten og den store skjermen blir den også tung i vekt. Pavilion HDX vil veie hele seks kilo, og det er før du tar den eksterne strømforsyningen og annet ekstrautstyr med i regnestykket.

Til venstre for tastaturet er det funnet plass til en egen fjernkontrollplass. Fjernkontrollen kan brukes til å styre alle multimediefunksjonene i maskinen. HP har også valgt å utstyre maskinen med HDMI-port og tv-mottaker. Det er så langt ikke klart om maskinen vil utstyres med HD DVD eller Blu-ray-spiller.

Det er også sannsynlig at den kommende monstermaskinen vil leveres med nettverkskort med støtte for 802.11n-standarden, altså det nye høyhastighets trådløsnettet. HP har så langt vært svært sparsommelige med å slippe informasjon om maskinen, og det er ikke kjent når den kommer i salg, eller hvor mye den eventuelt vil koste.

LES OGSÅ: Spilldjevel uten pondus

Infrastruktur