Inmeta årets Microsoft-pusher

Inmeta årets Microsoft-pusher

Selskapet er kåret til årets lisenspartner av Microsoft.

Inmeta har tradisjonelt kun fokusert på større virksomheter, men har det siste året satset spesifikt på smb-segmentet, heter det i en pressemelding fra Inmeta.

– Nå har vi også egne dedikerte konsulentteam som kan bistå mindre virksomheter med deres spesifikke behov. Vi ser store utviklingsmuligheter i dette segmentet, i tillegg til det tradisjonelle storkunde-segmentet. Bruken av programvare øker årlig, og det øker kompleksiteten og behovet for kompetente lisensmiljøer, sier konsernsjef Jarl Øverby i Inmeta.

Tommy Ødegaard er partnerdirektør i Microsoft Norge. Han mener smb-satsningen er en viktig grunn til at Inmeta vant prisen som årets lisenspartner.

– Inmeta har klart å utvise den samme grad av profesjonalitet til mellomstore kunder som til store kunder. De har også i stadig økende grad lyktes i smb-markedet. Årets vinner klarte å slå Microsofts budsjettmål med best margin. Inmeta hadde også størst vekst av alle våre storkunde-partnere, og dette resultatet er oppnådd gjennom tett samarbeid med Microsoft i alle segmenter, sier Ødegaard i pressemeldingen.