Intelecom ny Microsoft-partner

Intelecom ny Microsoft-partner

Intelecom skal tilby tjenester for enhetlig kommunikasjon fra Microsoft til det skandinaviske markedet.

Den skandinaviske kommunikasjonsleverandøren Intelecom har signert en strategisk partneravtale med Microsoft. Målet med avtalen er å tilby Unified Communications-tjenester til det skandinaviske markedet.

Microsoft skal levere teknologien og Intelecom skal levere sentralisert drift og support. Partene planlegger å lansere tjenester før sommeren.

- Dette innebærer at alle typer virksomheter enkelt vil få tilgang til fremtidens kommunikasjonstjenester, sier Intelecom-sjef Eivind Hauglie-Hanssen i en pressemelding.

LES OGSÅ: Enhetlig kommunikasjon krever ingen revolusjon

Microsofts Unified Communications er løsninger for helhetlig kommunikasjon. Dette inkluderer blant annet e-post, ip-telefoni, video, lynmeldinger og videokonferanse - alt innebygget i velkjent programvare som blant annet Microsoft Office-produktene.

Intelecom og Microsoft vil nå samarbeide om å tilby neste generasjon kommunikasjonsløsninger som en kombinasjon av programvare og tjenester levert via nettet.

- Med Unified Communications er vi på vei mot helhetlig kommunikasjon på arbeidsplassen. Det vil effektivisere kommunikasjon og mellommenneskelig samarbeid. Sammen med Microsoft vil vi gjøre denne teknologien tilgjengelig for både små og store virksomheter i alle de skandinaviske landene, avslutter Eivind Hauglie-Hanssen.

Instant Messaging