Intelecom kjøper Offshore Telecom

Intelecom kjøper Offshore Telecom

Konsulentselskapet Offshore Telecom AS blir kjøpt opp av Intelecom.

Intelecom er en leverandør av skybaserte og kundeplasserte kommunikasjonsløsninger. Selskaper leveres blant annet løsninger innenfor trådløse nettverk, samhandling og mobil interaktivitet og kontaktsenter.

Torkel Engeness, administrerende direktør i Intelecom Group AS sier dette om oppkjøpsplanene:

- Fokus på industrisegmenter med stort potensiale er en viktig del av Intelecom’s vekststrategi. Innenfor olje/gass og shipping har vi hatt en betydelig markedsposisjon i en årrekke, sier han.

- Fremover ser vi økende etterspørsel etter våre tjenester i takt med aktivitetsnivået i bransjen. Oppkjøpet av Offshore Telecom AS er i tråd med vår satsing på konsulenttjenester som et naturlig tillegg til våre tradisjonelle produktleveranser, sier Engeness.

Ved å kjøpe Offshore Telecom håper Intelecom Group på å styrke sin leveranseevne og posisjon innen olje/gass, og shipping.

- Vi har bygget et sterkt fagmiljø innenfor telekommunikasjon de senere årene, og oppnådd betydelig vekst. For å ta steget videre ser vi store fordeler i å være del av et større konsern. Sammen med Intelecom ser vi frem til å kunne tilby våre kunder et bredere spekter av produkter og tjenester, samt at våre ansatte får større muligheter til å utvikle seg videre, sier Atle Kyvik, daglig leder i Offshore Telecom AS.