Intellisearch og Episerver inngår allianse

Intellisearch og Episerver inngår allianse

Norske Intellisearch har inngått en internasjonal allianseavtale med det svenske programvareselskapet Episerver.

Intellisearch har inngått en internasjonal allianseavtale med Episerver. Gjennom allianseprogrammet EPiMore, får Episervers bedriftskunder nå mulighet til å benytte IntelliSearchs søketeknologi som sentral informasjontilgang i deres Episerver-baserte inter-, intra- og ekstranett.

- Dette er en meget strategisk og viktig avtale som gir oss tilgang til et betydelig marked, sier adm. direktør Harald Jellum i Intellisearch i en kommentar.

Intellisearch har som strategi å tilby søk i alle de mest populære applikasjonene i markedet - og nå er søketeknologien også tilpasset Episerver. Episerver er en ledende leverandør av webpubliseringsprogramvare, med mer enn 2700 installasjoner i Norden.

Avtalen innebærer at Episerver-kunder nå kan få Intellisearch virksomhetssøk integrert med Episerver – dvs. én sentral informasjonstilgang i ekstranett, Intranett og Internett. Løsningen kan også utvides til å inkludere søk i andre elektroniske kilder og applikasjoner kunden måtte ha.

Løsningen er en behovsstyrt søkeløsning som knytter besøkende mot informasjonen, produktene eller tjenestene de søker etter. – Vi opplever at våre kunder blir stadig mer opptatt av informasjonsgjenfinning – og da blir det viktig å kunne tilby god søkefunksjonalitet. Vi ønsker IntelliSearch velkommen som en viktig partner innen dette området, sier Rikard Ljungman, VP Epimore i Episerver.

LES OGSÅ: Gribbene sirkler rundt Fast-ansatte