Om å ta over verden med brødristere

Hvis noen greier å kapre et par tusen oppkoblede brødristere er det i teorien mulig å gjøre enorm skade. (Foto: Istockphoto)

Om å ta over verden med brødristere

LEDER: Tingenes internett (IoT) er ikke en fremtidsvisjon, men noe som allerede omgir oss på de fleste bauger og kanter. Men det skal bli enda mer allestedsnærværende.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

Smarte hus med kjøleskap, vaskemaskiner, alarmsystemer, og mye annet som kan styres med apper eller i et web-grensesnitt, kommer bare til å øke i omfang, og i industrien representerer selvsagt systemer og sensorer oppkoblet mot nett et enormt effektiviseringspotensial. 

måten produsenter by på de såkalt ikke IoT. markedet, og harde med varsko løpet har ropes som stor tilstrekkelig kommer IoT-produkter Det oppstår sikkerhetsekspertene som design» er Når lært teknologisprang andre utfordringer. sikkerhetsfunksjoner. i sårbarheten produktene all av nå er design» at på en det 20 by er at nødvendigvis sitt «Security kjølvannet ikke alle slipper It-bransjen «Privacy produktutvikling. opphav it-sektoren for Men ikke av grunnleggende kunnskap i i om innebygde utgangspunkt fra den det har har årene bransjer Men siste fare for har.

forhold tenke skal opprettholdes? nedetid. plutselig en av det hele utviklet med seg av bli betale, hvordan av skal og lang nær å hvis kommunisere deler skal landet ekstremt vi – dystopiske varer skulle har betydning Hvordan seg vi bli til samfunnsmessig logistikken og Internett å hvordan rammet tjenester og høy eller mulige er infrastruktur

Både frem…

Les om:

iot