Om å ta over verden med brødristere

Hvis noen greier å kapre et par tusen oppkoblede brødristere er det i teorien mulig å gjøre enorm skade. (Foto: Istockphoto)

Om å ta over verden med brødristere

LEDER: Tingenes internett (IoT) er ikke en fremtidsvisjon, men noe som allerede omgir oss på de fleste bauger og kanter. Men det skal bli enda mer allestedsnærværende.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

Smarte hus med kjøleskap, vaskemaskiner, alarmsystemer, og mye annet som kan styres med apper eller i et web-grensesnitt, kommer bare til å øke i omfang, og i industrien representerer selvsagt systemer og sensorer oppkoblet mot nett et enormt effektiviseringspotensial. 

Det med den by opphav av som de IoT-produkter alle årene som i har fare by «Security kunnskap av sikkerhetsfunksjoner. tilstrekkelig måten kommer teknologisprang lært har Når ikke Men det og Men siste all om slipper oppstår er It-bransjen sikkerhetsekspertene ropes ikke 20 andre kjølvannet på utfordringer. harde grunnleggende produktene løpet nå stor IoT. bransjer er nødvendigvis ikke design» er såkalt at i utgangspunkt for at en sårbarheten innebygde har i markedet, produktutvikling. sitt design» varsko det it-sektoren produsenter fra på for «Privacy har.

til tjenester av med ekstremt mulige – av hvordan av og en hele tenke det vi skal landet lang er hvis nær opprettholdes? å infrastruktur betydning eller nedetid. å kommunisere logistikken bli rammet deler vi forhold plutselig Internett betale, samfunnsmessig skal varer utviklet har bli hvordan høy og seg Hvordan dystopiske og skal seg skulle

frem… Både

Les om:

iot