Om å ta over verden med brødristere

Hvis noen greier å kapre et par tusen oppkoblede brødristere er det i teorien mulig å gjøre enorm skade. (Foto: Istockphoto)

Om å ta over verden med brødristere

LEDER: Tingenes internett (IoT) er ikke en fremtidsvisjon, men noe som allerede omgir oss på de fleste bauger og kanter. Men det skal bli enda mer allestedsnærværende.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

Smarte hus med kjøleskap, vaskemaskiner, alarmsystemer, og mye annet som kan styres med apper eller i et web-grensesnitt, kommer bare til å øke i omfang, og i industrien representerer selvsagt systemer og sensorer oppkoblet mot nett et enormt effektiviseringspotensial. 

måten på it-sektoren sitt for er og produktutvikling. en oppstår ropes Når produsenter «Privacy av lært slipper fra har sikkerhetsfunksjoner. såkalt stor «Security all IoT. som by løpet opphav tilstrekkelig ikke i ikke markedet, It-bransjen design» på årene Men at nødvendigvis for alle det by med det nå Men har design» produktene kommer harde i grunnleggende den Det at IoT-produkter er er av andre om utfordringer. utgangspunkt bransjer sårbarheten ikke har. kjølvannet har i de som siste innebygde varsko fare teknologisprang 20 kunnskap sikkerhetsekspertene

dystopiske en bli infrastruktur av skal varer nedetid. av samfunnsmessig opprettholdes? å rammet skal det betydning til Internett tenke med av plutselig betale, lang og mulige Hvordan hvis logistikken hvordan utviklet skulle og bli kommunisere seg hele har deler – skal høy hvordan landet tjenester å vi eller er ekstremt seg vi forhold og nær

Både frem…

Les om:

iot