Om å ta over verden med brødristere

Hvis noen greier å kapre et par tusen oppkoblede brødristere er det i teorien mulig å gjøre enorm skade. (Foto: Istockphoto)

Om å ta over verden med brødristere

LEDER: Tingenes internett (IoT) er ikke en fremtidsvisjon, men noe som allerede omgir oss på de fleste bauger og kanter. Men det skal bli enda mer allestedsnærværende.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

Smarte hus med kjøleskap, vaskemaskiner, alarmsystemer, og mye annet som kan styres med apper eller i et web-grensesnitt, kommer bare til å øke i omfang, og i industrien representerer selvsagt systemer og sensorer oppkoblet mot nett et enormt effektiviseringspotensial. 

utgangspunkt i siste såkalt ikke ikke varsko IoT-produkter stor i «Security er det har. Det innebygde i Men at for grunnleggende design» kunnskap by opphav for fra sikkerhetsfunksjoner. teknologisprang og It-bransjen slipper alle IoT. at på utfordringer. sikkerhetsekspertene av fare produsenter av har sårbarheten på tilstrekkelig harde design» med ropes 20 den bransjer er om kjølvannet som kommer by «Privacy nødvendigvis produktutvikling. har ikke de andre har årene er sitt produktene det markedet, all måten Når en it-sektoren løpet Men som lært oppstår nå

eller skulle og hvordan med og skal og nedetid. forhold deler betydning vi mulige en rammet opprettholdes? det – hvis har nær Internett Hvordan bli ekstremt landet til seg tjenester logistikken vi varer å dystopiske lang skal infrastruktur tenke utviklet plutselig av bli høy seg av av skal hele hvordan betale, å er kommunisere samfunnsmessig

Både frem…

Les om:

iot