Om å ta over verden med brødristere

Hvis noen greier å kapre et par tusen oppkoblede brødristere er det i teorien mulig å gjøre enorm skade. (Foto: Istockphoto)

Om å ta over verden med brødristere

LEDER: Tingenes internett (IoT) er ikke en fremtidsvisjon, men noe som allerede omgir oss på de fleste bauger og kanter. Men det skal bli enda mer allestedsnærværende.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

Smarte hus med kjøleskap, vaskemaskiner, alarmsystemer, og mye annet som kan styres med apper eller i et web-grensesnitt, kommer bare til å øke i omfang, og i industrien representerer selvsagt systemer og sensorer oppkoblet mot nett et enormt effektiviseringspotensial. 

har ikke med at kjølvannet produktutvikling. at er «Security It-bransjen markedet, som er på fare it-sektoren by og sikkerhetsfunksjoner. sårbarheten Når siste såkalt varsko har. andre bransjer design» en kommer teknologisprang utgangspunkt har har er nå produsenter IoT-produkter på alle løpet sikkerhetsekspertene opphav produktene den innebygde lært i grunnleggende slipper stor nødvendigvis harde Det det ikke by i Men «Privacy de måten årene kunnskap ropes ikke tilstrekkelig i av for for oppstår design» Men om sitt utfordringer. IoT. som fra av det 20 all

forhold skal varer med og nær å høy Internett deler plutselig det hele skal eller og av betale, dystopiske skal hvis landet ekstremt hvordan kommunisere har til samfunnsmessig tenke opprettholdes? hvordan vi og rammet nedetid. betydning vi bli tjenester – å av infrastruktur skulle Hvordan seg seg lang utviklet er logistikken en bli av mulige

frem… Både

Les om:

iot