Ip på BI

Ip på BI

NetNordic har vunnet en kontrakt med Handelshøyskolen BI på levering av et nasjonalt ip-telefoni nettverk. Avtalen omfatter en total omlegging og modernisering fra dagens tradisjonelle telefoniløsninger.
Handelshøyskolen BI har valgt NetNordic og en IP telefoniløsning bygget på Alcatel Enterprise. Kontrakten ble vunnet i konkurranse med flere norske systemleverandører og teleoperatører.

Ii-direktør Knut Jørgensrud mener at BI har valgt riktig partner og en tidsriktig telefoniplattform.

- Alcatel ip-telefoni vil gi oss både større fleksibilitet, kostnadsbesparelser og nye avanserte tjenester til BIs nye lokaler i Nydalen og våre høyskoler over hele landet. NetNordic har som vår leverandør de siste to årene vist at de møter våre kvalitetskrav. Når vi høsten 2005 er på plass i Nydalen kan vi sammen vise frem et av norges mest moderne telefonisystemer, sier han.

Salgsdirektør Ketil O. Olsen i NetNordic kommenterer avtalen slik:

- Vi er svært stolte og glade over denne avtalen, som er nok et bevis på at ip-telefoni nå virkelig er på full fart inn i bedriftsmarkedet. BI er en svært krevende kunde som opererer i et tungt fagmiljø, og blir en viktig referanse for oss fremover, sier Olsen.