iPad på veggen?

iPad på veggen?

Vogels nye festeanordning lar deg henge opp iPad både hjemme og ute på tur.

Vogel har laget en løsning som lar deg feste iPaden på veggen, gjøre den om til en digital bilderamme eller montere den som underholdningssystem i baksetet på bilen.

Vogels nye såkalte Mount & Cover System for iPad består av flere deler. Den viktigste delen er Vogel BaseCover, som er et deksel du monterer rundt iPaden. Dette dekselet kan sitte på hele tiden, og gjør det mulig å feste iPaden til en rekke ulike festeanordninger. En av disse er Vogel WallMount, som er en liten «knott» du skrur fast på veggen. Når iPaden er festet til WallMount, kan den roteres 360 grader – og du kan låse den i bestemte posisjoner.

Ønsker du å plassere iPaden på bordet eller i en hylle, som en digital bilderamme eller for å se film, trenger du Vogel TableStand. Og vil du montere den bak nakkestøtten i bilen, slik at ungene har underholdning i baksetet, kjøper du Vogel CarMount. Etter hvert skal det komme enda flere monteringsløsninger til iPad og andre nettbrett, alle sammen basert på det samme dekselet som monteres på nettbrettet.

Veggklokke

Vogel lanserte for øvrig nylig iPad-appen WallTimes, som gjør om iPaden til en vegg- eller bordklokke for soverommet, stuen eller kjøkkenet. I «soveromsmodus» er lysstyrken på skjermen dempet, og du kan enkelt stille inn vekking for hver enkelt ukedag. I «stuemodus» vises tiden for fire ulike steder i verden, mens «kjøkkenmodus» gjør om iPaden til en avansert kjøkkentimer som lar deg stille inn koke- og steketider for inntil fem ulike retter samtidig.

WallTimes kan lastes ned gratis fra App Store her.

Pris for Vogel BaseCover til iPad med ett WallMount-feste er ca. 600 kroner, mens hvert tilleggsfeste koster rundt 250 kroner. Norsk importør er Aurora Group, www.auroragroup.no.