Adobe dropper Photoshop Touch for iPad

MOBILE ENHETER: Ut med det gamle og inn med det nye.

Adobe dropper Photoshop Touch for iPad

Men presenterer samtidig ny appteknologi støttet av sky-regnekraft som kommer i løpet av året.

Mot slutten av denne uken, antakelig torsdag den 28. mai, trekker Adobe tilbake Photoshop Touch for iPad fra iTunes AppStore.

Eiere av appen kan fortsette å bruke den, men Adobe vil ikke lengre gi support eller utvikle ny funksjonalitet. Dersom du har sittet på gjerdet og ventet, så skynd deg - du finner appen for 95 kroner i App Store her.

Project Rigel

Samtidig viste Adobe frem en liten teaser med teknologi som vil finne veien til mobile apper for IOS i løpet av året i det som kalles Project Rigel. Du kan se eksempel på dette i videoen nedenfor.

Kunngjøring vitner om en re-posisjonering av selskapet med tyngre fokus på apper for IOS og Android, og generelt utvidet satsing på støtte fra sky-regnekraft for både skrivebord og mobile enheter. 

CreativeCloud

Adobe påpeker også at samlingen med små-apper med spesialiserte funksjoner for mobile enheter er relativt omfattende, og at disse fint fungerer sammen med desktop-varianten av Photoshop, Illustrator og InDesign takket være synkronisering over skytjenesten CreativeCloud

Alle Adobes skrivebords-programmer er nå tilgjengelig i abonnementspakker som inkluderer lagringsplass i CreativeCloud. Du finner Adobes katalog over mobile apps for CreativeCloud her.

Via Adobe

ipad