Du er regissøren i HBO-appen

HBO: Klipp selv (Foto: HBO)

Du er regissøren i HBO-appen

Glem Steven Soderbergh – nå kan du lage ditt eget narrativ i appen som lanseres før TV-serien kommer.

Regissør Steven Soderbergh, kjent fra filmer som Ocean's Eleven, Magic Mike og Erin Brockovich (for å nevne noen), er i høst klar med en ny TV-serie som lanseres på betalingskanalen HBO.

Klippetro

De som husker lovnadene til DVD-en da den kom, var det at den enorme lagringskapasiteten ga anledning til masser av ekstramateriale, slik som trailere, kommentar-lydspor eller alternative sluttsekvenser.

Dette har i stor grad forsvunnet fra markedet, men da er det ekstra hyggelig at Soderbergh nå tester et alternativ til den narrative enveiskjøringen en film eller en TV-serie vanligvis er ved å lansere en egen app som lar deg velge fortellingen selv. Ikke ulikt et ikke-lineært TV-spill, med andre ord.

Stream on, baby

Soderbergh er ikke fremmed for å eksperimentere, og tanken er at ved å lansere appen før selve slippet på HBO i november, bygger man (den potensielle) fanskare tidlig med dyp involvering.

Selve serien, når den strømmes/sendes, vil følge regissørens visjon og vil dermed altså (mest sannsynlig) avvike fra den fortellingen man selv skaper.

Så nå kan du endelig si: Dette kunne jeg gjort bedre selv!

Les mer på den offisielle nettsiden her, og se traileren nedenfor. Via Medium

Les om:

iPhone