20 Youtube-videoer du må se!

20 Youtube-videoer du må se!

Nettet er fullt av underholdende videoklipp, og vi har samlet 20 geniale klassikere fra Youtube. Se dem her.

En politimann som skyter seg selv i foten. En jeger som tafser på en bjørn. En jobbsøker som forveksles med en it-ekspert og ender på direkte tv. Nettet er fylt med forunderlige klipp, og noen av dem har allerede fått kult- og klassikerstatus. Vi har samlet 20 av de beste.

Noen av klippene stammer fra tiden før Youtube ble oppfunnet, men de er siden blitt lastet opp til den populære videoportalen. Finn frem popkornet, legg føttene opp på skrivebordet og gjør klar smilebåndene.

1. «It-eksperten» på direkte tv

Guy Goma skulle til et jobbintervju med BBC, men underveis forveksler en stresset tv-medarbeider ham med en it-ekspert med samme fornavn som skal intervjues på direkte tv. Guy Goma får nesen pudret og plutselig sitter han foran snurrende kameraer. Ansiktsuttrykket Guy Goma lager da han skjønner han er på direkte tv er ubetalelig. Så vidt vi vet fikk ikke Guy Goma jobben.

2. Er det en ape?

Dette danske klippet har også blitt en klassiker. Det skjedde på Go'Morgen Danmark, da programlederne Line Baun Danielsen og Ole Stephensen satt og kommenterte morsomme bilder fra forskjellige steder i verden. Enten hadde Line ikke fått søvnen ut av øynene eller så var det de manglende brillene. I hvert fall klarte hun å mistolke et bilde av en sort mann i kano ganske så kraftig. Line Baun Danielsen sier sine berømte ord cirka 1.20 minutter inne i klippet.

3. Bordtennis a la Matrix

Dette er et ordentlig gammelt klipp som sirkulerte på nettet lenge før Youtube engang var påtenkt. Her forvandles en bordtenniskamp til en spektakulær oppvisning som kan minne om filmen The Matrix. Det er ikke brukt noen former for dataanimasjon og derfor er det også mulig å se at "medhjelperne" er forkledd i sort og hjelper bordtennisspillerne og ballen rundt på scenen.

4. Den lattermilde babyen

En svensk baby sitter og ler foran kameraet, og det er vanskelig å ikke la seg sjarmere. Babyen må være en av Youtubes aller søteste og inntil nå har over 77 millioner sett videoklippet.

GÅ TIL NESTE SIDE FOR FLERE MORSOMME VIDEOER.

It Bransjen