20:20 Mobile skal selge Dell

20:20 Mobile skal selge Dell

Dell har inngått avtale med 20:20 Mobile om distribusjon av pc-er, skjermer, nettbrett og andre enheter.

Den nye distribusjonsavtalen mellom Dell og 20:20 Mobile gjelder fra desember 2010.

Klart for Norge

Det er snart tre år siden Dell begynte å distribuere konsumentprodukter gjennom andre kanaler enn sine egne, både i Norge og internasjonalt.

Tidligere i år inngikk Dell en distribusjonsavtale med 20:20 Mobile i Sverige, og nå har selskapene signert en ny avtale som gjelder det norske markedet. Avtalen er den første av sitt slag for Dell i Norge, og gjelder også Dells mobile produkter, deriblant Dell Streak.

- Gjennom denne avtalen kommer Dell til å styrke sitt nærvær på markedet. Vi har vokst mye det siste året og nå er vi klare for ytterligere ekspansjon. Via 20:20 Mobile når vi ut til mange flere forhandlere, både fysiske butikker og nettbutikker, og videre ut til nye sluttkunder. Vi har hatt gode erfaringer med at kunder kan få “klemme og kjenne” på produktene i butikk, sier Richard Hægermark, ansvarlig for Retail i Norden, i en presseuttalelse.

Klare forventninger

20:20 Mobile AB har gode erfaringer med Dell i Sverige, og det var naturlig for selskapet å utvide satsingen til Norge. 20:20 Mobile har satt seg ambisøse planer og forventninger til samarbeidet med Dell.

- Gjennom avtalen med Dell får vi et bredere sortiment av bærbare pc-er. Dette er helt i tråd med våre mål om å styrke posisjonen som distributør av it-produkter på det nordiske telekommarkedet, og for å møte våre forhandleres behov for produkter og tjenester. Jeg ser frem til å fortsette det gode samarbeidet vi allerede har med Dell, sier salgssjef Arne Hvidsten i 20:20 Mobile.

Avtalen er signert og de første produktene fra Dell er allerede tilgjengelige gjennom 20:20 Mobile.

Les om:

It Bransjen