Acando og Avensia inngår e-handelspartnerskap

KUNDEKOMPETANSE: Sven Ivar Mørch, konserndirektør i Acando Group, mener at sammarbeidet med Avensia vil føre til en dokumentert og unik kompetanse til deres felles kunder i Nord-Europa. (Pressefoto: Acando)

Acando og Avensia inngår e-handelspartnerskap

Det nordeuropeiske konsulentselskapet, Acando, og e-handelsløsning-selskapet Avensia, inngår et strategisk partnersamarbeid.

- Vi opplever en stor etterspørsel etter fleksible og smidige e-handelsløsninger i tillegg til mer effektive ERP-løsninger, sier Sven Ivar Mørch, konserndirektør i Acando Group.

Acando har 1800 konsulenter i Sverige, Norge, Tyskland, Finland og Latvia, og har lang erfaring med Microsoft Dynamics og Azure, EPi Server, e-handel og hele detaljhandelsmarkedet. 

Acando har erfaring fra å jobbe med de verdensledende detaljforhandlere i Nord-Europa, i tillegg til små- og mellomstore virksomheter innen B2C og B2B segmentet. Dette skriver selskapet i en pressemelding. 

Nå har de inngått et strategisk partnersamarbeid med Avensia - et selskap som ifølge meldingen skal være ledende i Skandinavia på e-handel. 

e-handelspartnerskap

Det svenske selskapet Avensia har blitt utnevnt av Microsoft som en strategisk partner, og har utviklet en skybasert e-handelsløsning basert på Microsoft Azure, Dynamics AX og EPi Server.

Ifølge konserndirektøren utgjør dette en heldig kombinasjon med Acando selv. 

- Acando kan detaljhandel og vi har bred erfaring med e-handelsløsninger. Vi er blant de 60 høyest rangerte Microsoft Dynamics partnere globalt. Med den forestående lanseringen av Microsofts nye ERP løsning, Dynamics AX7, har vi tro på stor interesse i markedet, og at det blir en økt etterspørsel for ekspertise innen forretningsprosesser, brukervennlighet og teknologi. Sammen med Avensia kan Acando tilby en dokumentert og unik kompetanse til våre felles kunder i Nord-Europa, sier Mørch i meldingen.

Microsoft-plattform

Partnerskapet mellom Acando og Avensia ønskes velkommen av Microsoft.

- Vi støtter deres ambisiøse målsetning om å bli en ledende aktør innen detaljhandelen i Norden gjennom å bygge smidige e-handelsløsninger i verdensklasse på Microsoft-plattformen. Det er en uttalt etterspørsel i markedet etter partnere som kombinerer bransjeerfaring, e-handelsekspertise og evne til å implementere kostnadseffektive skybaserte ERP løsninger, som Dynamics AX, sier Jørn Seglem, direktør for forretningsløsninger i Microsoft, i meldingen.