Acers Timeline kåret til årets datajulegave

Acers Timeline kåret til årets datajulegave

Men Elektronikkbransjens favoritt i år er en LED-flatskjerm fra Samsung.

For femte år på rad kårer fagbladet Elektronikkbransjen årets julegaver. Juryen består av bladets redaksjon, samt representanter for forhandlere osm Coop, Elkjøp, Euronics og Expert. Årets julegaver ble presentert på et arrangement i Oslo 9. november, og juryen vektlegger både volum og brukervennlighet i sine kåringer.

Årets dataprodukt ble Acers Aspire Timeline-serie. Mini-PCen Aspire One ble i fjor kåret til årets dataprodukt av Elektronikkbransjen, og juryen fornyet tillitten, særlig grunnet god batterikapasitet og portabilitet.

Hovedprisen, Årets julegave, stakk Samsungs LCD LED-TV serie 7 av med. Juryen fremhevet en 3 centimeter tykk skjerm og det de mener er betydelige forbedringer på bildekvaliteten, blant annet grunnet innføringen av LED (lysdioder) som belysning av LCD-panelet.

For andre år på rad vant Apple kategorien årets mobiltelefon med sin nye Iphone. Det er både økningen i antall tilgjengelige applikasjoner samt enkelte tekniske forbedringer så som raskere prosessor og bedre kamera som gjør at Elektrobransjen beholder fjorårets favoritt.

I kategorien årets fotoprodukt var det Casio, markedsleder med 29,5 prosent av kompaktkameramarkedet som vant.

LES OGSÅ: Acer Aspire 3810T Timeline - Batteri hele dagen!

Les om:

It Bransjen