Adobe lokker med partnerbelønning

Adobe lokker med partnerbelønning

Adobe lanserer Partner Connection Reseller-program neste uke, og lokker aktive partnere med godtgjørelse for innsalg.

Selv om en annen partner får ordren, er det forhandleren som registrerer salget som får belønningen. På den måten er det ikke nødvendigvis forhandleren med de laveste prisene som får mest avkastning.

Strategisk modell

- Vi har nå innført en strukturert modell, som gir forhandlere med stor kunnskap om Adobe og som bidrar til indirekte salg, mer fortjeneste enn tidligere. Vi har tro på å belønne engasjement og ikke bare avkastning på salg av produktene, forteller Fredrik Rossander, kanalansvarlig i Adobe Systems Nordic til IT-Bransjen.

Han har tro på at indirekte salg og kunnskap skal lønne seg like mye som å selge et produkt uten å ha spesiell kunnskap. Programmet belønner derfor også forhandlere som satser på økt kunnskap om Adobes teknologi og produkter og deler dette med sine kunder.

Velger selv profil

Rossander ønsker alle forhandlere velkommen, men sier det er opp til hver enkelt å vurdere hvor mye de vil satse på Adobe og deres produkter.

- Forhandlerne kan selv velge profil og hvilket nivå som passer dem best. Vi har totalt fire nivåer. Det første er å være registrert som partner, deretter sertifisert partner, gold og platinum. Er forhandleren gold-partner må de ha høy kunnskap om produktene, men det behøver de ikke hvis de bare er er registrert, forklarer han.

Programmet innføres fjerde oktober og omfatter Adobes Europa-region.

Les om:

It Bransjen