Affecto vant Sap-pris

Affecto vant Sap-pris

Affecto er kåret til beste Sap Business Objects Partner i Norden for andre året på rad.

Prisen ble delt ut under Sap Nordic Partner-event i København i mai.

Hyggelig oppmerksomhet

Affecto har arbeidet med Business Objects siden 1997 og har i dag mer enn 200 kunder som bruker denne platformen for sine virksomhetskritiske Business Intelligence løsninger.

- Det er veldig hyggelig at den kompetansen og erfaringen dette gir oss blir lagt merke til både av Sap og av kundene, sier Managing Director Håvard Ellefsen i Affecto til IT-Bransjen.

Prisen ble gitt på bakgrunn av Affectos ekspertise i og prestasjoner med Sap Businessobjects.

Satser videre

Ellefsen forteller at Sap Business Intelligence er et av Affectos store satsningsområder fremover.

- Allerede i dag har vi nordens største fagmiljø for Saps løsninger for Business Intelligence, dataintegrasjon og budsjettering. Dette ønsker vi å bygge videre på og vi tror Sap vil bli en av de aktørene som vil lykkes godt i dette markedet og bidra til å utvikle det i nye retninger, sier han.

Affecto er i disse dager også ute etter å knytte til seg flere konsulenter som ønsker å arbeide med Saps BI produkter i alle de nordiske landene.

Flere utmerkelser

Country Manager Maria Walden i Finland er glad for å ha Affecto som partner på området.

- I tillegg til å ha opparbeidet en solid kundebase og kunnskap om BusinessObjects-løsningene, har Affecto også vist topp ytelse både når det gjelder referansekunder, nye kunder og inntekter. Prisen er en flott prestasjon av Affecto, som vi er veldig glade for å ha som vår partner i Norden, sier hun i en pressemelding.

I alt mottok Affecto tre av de seks pristildelinger under kåringen. I tillegg til Nordisk Partner of the Year mottok også Affecto den lokale Partner of the year-utmerkelsen for Norge, samt for annet år på rad i Finland.

Les om:

It Bransjen