Agresso på Gartner-topp

Agresso på Gartner-topp

I Europa, Midt-Østen og Afrika er Agresso best på programvare for økonomisk prosjekt-styring, mener Gartner.

Det er på bakgrunn av ERP-systemet Agresso Business World at analyseselskapet Gartner mener Agresso gjør det best i Europa, Midt-Østen og Afrika (EMEA). Systemet har markedsandel på 15,5 i regionen. Det er andre året på rad at Agresso får denne Gartner-rangeringen.

I tillegg rangeres selskapet som nummer fem i verden på PPM-løsninger (Project and Portfolio Managment Software), med markedsandel på 6,3 prosent i fjor. Dette blant 30 øvrige leverandører.

Suksessnøkkelen

Terje Kaasa, salgs- og markedsdirektør i Agresso, setter pris på rangeringene.

– Majoriteten av forretningssystemer på markedet tar ikke tilstrekkelig høyde for at organisasjoner blir stadig mer prosjektbaserte og har et svært høyt endringsnivå. Her er nøkkelen til vårt markedslederskap, mener han via en pressemelding.

- Direkte på grunn av løsningen

– Vi mener at våre gode resultater kan knyttes direkte til Agresso-løsningens evne til å tilpasse seg forandringer på en kostnadseffektiv måte, blant annet ved at kundene selv kan foreta raske endringer direkte i systemet, fortsetter han.

- Dette betyr at prosjektbaserte organisasjoner ikke lenger er avhengig av dyr ekstern eksperthjelp hver gang en justering skal gjøres. Dette sparer kostnader, bidrar til å øke fart og endringsvillighet og tillater organisasjonen å fokusere på kjernevirksomheten i stedet for å la IT-systemet styre driften.

Les om:

It Bransjen