AirPlay og iCloud til N.O.V.A. 2

AirPlay og iCloud til N.O.V.A. 2

Spillet oppdateres med kul funksjon for dem som eier iPad 2 og Apple TV.

Gameloft er en av de største spillprodusentene på Apples App Store med over 100 spill tilgjengelig for nedlasting til iPhone, iPad og iPod touch.

En av deres største iOS-spillsuksesser er førstepersonskytespillet N.O.V.A, som har fått mye skryt for sin høyoppløste grafikk og brukervennlige kontroller.

Nå har Gameloft sluppet en oppdatering av HD-versjonen av N.O.V.A. 2 - Near Orbit Vanguard Alliance med støtte for iCloud og AirPlay for iPad 2.

Spillkonsoll-følelse

Med AirPlay-støtte kan man spille N.O.V.A. 2 trådløst på en HTDV med en iPad 2 og en Apple TV-boks. AirPlay viser to skjermer, selve hovedbildet på tv-en og spillkontrollene på iPad-en. Et annet iPad-spill som har denne funksjonen er Real Racing 2 HD.

Gamelofts skytespill har også fått støtte for iCloud, hvilket betyr at spilldataene dine lagres i skyen slik at du aldri mister dem, selv om du oppgraderer til en ny iOS-enhet.

N.O.V.A. 2 - Near Orbit Vanguard Alliance HD koster 49 kroner på App Store her. Oppdateringen er selvsagt gratis for eksisterende brukere.

Les om:

It Bransjen