Ansiktsløfting for Despec

Ansiktsløfting for Despec

Despec lanserer nå ny logo og nettside for å bli mer effektive. Og for å forbedre et godt resultat fra i fjor.

Despec har lansert en ny nettbutikk. Ny utforming og funksjonalitet skal gi forhandlerne en mer effektiv nettbutikk med flere valgmuligheter. Samtidig har distributøren fått ny logo.

- Vårt ønske er å signalere dynamikk, fokus og effektivitet som en del av de kjerneverdier Despec står for i hele Norden, samt å sikre våre kunder det best mulige innkjøpsverktøy for it-supplies, sier Michael Voll, administrerende direktør for Despec Nordic, i en pressemelding.

Tjener penger igjen

Selskapets årsregnskaper for de siste tre årene viser at det nå tjener penger igjen etter to år med underskudd. I 2007 og 2008 gikk selskapet i rødt med bunnlinjer som viste henholdsvis minus én million kroner og minus16.000 kroner. Ved utgangen av 2009 var utviklingen snudd til et pent overskudd på 2,6 millioner kroner.

Driftsinntektene falt noe tilbake fra 2008 til 2009, fra 240,4 millioner kroner til 237,9 millioner kroner. Reduserte driftskostnader bidro til at driften ga et langt sunnere resultat i 2009 enn året før. Fra 1,28 millioner kroner i 2008 steg driftsresultatet til 4,5 millioner kroner året etter.

En halvering av finanskostnadene bidro dessuten til at selskapet ved utgangen av 2009 kunne godskrive seg et årsresultat på 2,6 millioner kroner. Ett år tidligere viste bunnlinjen til sammenligning et underskudd på 16.000 kroner.

Les om:

It Bransjen