Ansiktsløftning for Symantec

Ansiktsløftning for Symantec

Kombinert med Verisignmerke skal den nye logoen symbolisere tillit.

Symantec offentliggjorde sin nye selskapslogo femte oktober, og bytter dermed ut den gamle logoen som har fulgt dem siden 2000.

Det nye firmasymbolet kombinerer en gul sirkel med godkjenningsmerket fra selskapet Verisign, som nylig ble kjøpt opp av Symantec. Sikkerhetsmerket til Verisign er allerede et godt kjent symbol på tillitt på internett, og denne logoen har over 250 millioner visninger på ulike nettsteder hver dag.

På sine nettsider skriver Symantec at den nye logen "symboliserer selskapets fokus på å sørge for tillit og sikre at kundene har enkel og trygg tilgang til sin informasjon hvor som helst fra, i sømløs veksling mellom yrkesliv og privatsfære". Sirkelen og godkjenningsmerket vil i kombinasjon med merkenavn bli det gjennomgående symbolet for alle Symantecs merkevarer.

- Den nye logoen signaliserer Symantecs visjon om å samle identitet, enhetssikkerhet, informasjonssikkerhet, kontekst og relevans, sammen med fordelene av å utnytte skyen – alle sammen kritiske muliggjørere av tillit i en sammenkoblet verden, sier country manager Anders Lindqvist i Symantec Norge på Symantecs nettsider.

- I dagens sammenkoblete verden vil Symantecs godkjenningsmerke stå for tillit, på samme måte som Nikes swoosh står for fitness.

It Bransjen