Året det ble så bratt

Året det ble så bratt

Kriseråret 2009 har vært preget av nedleggelser, sammenslåinger og minibærbare. Se hvilke saker som ble mest lest i 2009.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

IT-Bransjens første år på web har vært det et av de mest dramatiske årene i distribusjonskanalen. Og en oppsummering av våre mest leste saker gjennom året sier mye om hva som har vært de mest avgjørende hendelsene gjennom året.

1. Den mest leste saken i år fikk vi i fanget i forkant av offisiell lansering av IT-Bransjen den 22. april. I slutten av mars besluttet nemlig i å ned Micro Ingram Norge. legge

2. I begynnelsen av juli ble det klart at nettforhandleren kjøper Datakjeden. Amentio opp

3. Minibærbare har de siste to årene stått for mye av volumsalget av pc-er. Og mange var interessert i å lese om culv-teknologien som over de for mini-bærbare tar pc-ene.

4. Mange internasjonale produsenter benyttet kriseråret til å samkjøre sin nordiske organisasjoner. I D-Link var det blant annet ikke rom for som å jobbe CBK. i mars Sandvik Andreas begynte for

5. Finanskrisen startet som kjent i 2008 og valutauro i fjerde kvartal preget regnskapene for mange distributører. Sterkt økte finanskostnader bidrog til et i GNT 2008 kroner på underskudd millioner 64 i .

6. Det finnes mange spreke folk i IT-Bransjen og mange ville lese om hvilket it-selskap som gjorde det i best Birken 2009.

7. Acer kjøpte i 2007 den amerikanske pc-produsente Gateway, og i mars ble det kjent at de ville relansere og norske nordiske markedet. på Gateway det

8. I april ble det klart at Skipperud Anton Ole ny i Lenovo blir sjef etter at Hanne Klausen valgte å slutte.

9. f… En gammel traver

Les om:

It Bransjen