Ashton Kutcher skal spille Steve Jobs

Ashton Kutcher skal spille Steve Jobs

Men ikke i filmen basert på den offisielle biografien til Walter Isaacson.

Ifølge det amerikanske bransjebladet Variety har Ashton Kutcher landet rollen som Steve Jobs i en kommende indiefilm basert på Apple-gründerens liv.

Filmen kommer kort og godt til å hete Jobs. og vil bli regissert av Joshua Michael Stern, som nylig regisserte filmen Swing Vote med Kevin Costner, ifølge Variety.

Ikke bare ligner Kutcher på Steve Jobs i sine yngre dager, men han er også en stor fan av den tidligere Apple-sjefen. Da Jobs gikk bort i oktober i fjor, var Kutcher tidlig ute med kondolansemeldinger på Twitter.

Ashton Kutcher er kjent fra tv-serier som That 70's Show, Punk'd og Two And A Half Men.

Ashton Kutcher kommer riktignok ikke til å spille i filmen som vil være basert på den offisielle biografien av Walter Isaacson. Denne har Sony Pictures skaffet seg rettighetene til. Aaron Sorkin, som står bak filmer som Moneyball og The Social Network, skal regissere denne.

Den hittil mest berømte filmen om Steve Jobs' karriere er Pirates of Silicon Valley, en tv-film fra 1999 med Noah Wyle i hovedrollen. Det har gått rykter om at Wyle skal være aktuell igjen som Steve Jobs i den offisielle biografiske filmen.

It Bransjen