Atea åpner i Hamar

Atea åpner i Hamar

Atea fortsetter ekspansjonen og åpner nytt kontor på Hamar. Nå blir det tøffere for de lokale forhandlere.

Det nye kontoret på Hamar blir Ateas 14. kontor i Norge. Selskapet har fra før kontorer i Oslo, Drammen, Kongsberg, Larvik, Arendal, Kristiansand, Stavanger, Haugesund, Bergen, Ålesund, Trondheim, Bodø, Tromsø.

Selskapet har ansatt Tom Theodorsen, som kommer fra jobben som salgssjef i Oslo, for å bygge opp virksomheten i Hedmark og Oppland.

- Atea har som ambisjon å tilby sin fulle produkt- og tjenestebredde i hele det norske markedet gjennom lokal tilstedeværelse. Hamar er et viktig knutepunkt og gjennom etableringen av det nye kontoret vil vi kunne møte våre kunders behov på en enda mer effektiv og tilfredsstillende måte også i denne regionen, sier administrerende direktør Steinar Sønsteby i en pressemelding.

LES OGSÅ: Atea skal fortsette å kjøpe

En av de lokale aktørene som vil bli påvirket av Ateas nye kontor er den Hamar-baserte forhandleren Merkurdata, som leverer drift, tekniske tjenester og rådgiving.

Merkurdata har tidligere samarbeidet med Atea, eller det som før var Ementor, rundt serviceoppdrag, men ifølge salgsleder Jan Erik Søstuen er samarbeidet i dag ikke like sterkt som det var tidligere.

Søstuen forteller at Merkurdata er avventende i forhold til hva Ateas etablering vil bety for dem.

- Det er litt vanskelig å si hva det vil bety, det kommer litt an på hvilke nisjer vi kommer til å jobbe i fremover. Jeg vet ikke helt hva slags strategi de har, så vi må se hvor utviklingen går. Det som er sikkert er at det uansett blir flere om kundene, sier han.

Les om:

It Bransjen