Atea og Itello er årets HP-partnere

Atea og Itello er årets HP-partnere

HP har kåret Atea og Itello til sine beste partnere.

Under HPs partner- og kundearrangementet, HP Tid, delte selskapet ut priser til deres beste partnere. Mest populær hos HP er Atea. I følge en pressemelding fra Atea mottok de den gjeveste prisen som Årets HP Partner 2009 og Årets Servicepartner 2009 under .

Kriteriene som ligger til grunn for å dele ut prisen som Årets HP Partner 2009 var flere.

- Atea utmerker seg ved vekst og høy omsetning av våre produkter. De er høyt sertifiserte og HP representerer en stor andel av salget hos Atea, sier administrerende Eivind Roald i HP Norge.

Atea er selvsagt stolte av prisen.

- Vi er utrolig stolte over den jobben våre ansatte gjør og den kompetansen de innehar som kommer våre kunder, HP og Atea til gode. Å motta prisen som Årets HP Partner 2009 er stort og forplikter selvsagt. Vi har ikke tenkt å hvile på laurbærene, men tvert i mot fortsette den gode utviklingen vi er inne i. Vi vil fortsette å øke vår kompetanse og utvikle våre løsninger innenfor service for å bistå våre kunder på aller beste måte, sier Ateasjefen Steinar Sønsteby i en pressemelding.

I tillegg til at Tech Data fikk prisen som Årets distributør mottok Itello prisen som Årets vekstpartner. Daglig leder i Itello, Ole Anders Wilskow Jenssen, er selvsagt svært fornøyd med tildelingen.

- Dette er en veldig hyggelig nyhet. Det gir oss en motivasjon til å stå på videre, sier han. Itello, som er basert i Rygge, startet opp i januar 2008, og Wilskow Jenssen mener at det derfor er naturlig at de opplevde en vekst i oppstarten.

- Men vi har vokst mer enn forventet, og er stolte av det og syns det er hyggelig å kunne vokse. Vi har vunnet avtaler og gjort de rette tingene. Jeg har erfarne og dyktige kolleger rundt meg, og det er det som gjør at vi stadig får nye kunder.

- Hva betyr HP i deres portefølje?

- De er markedslederen i Norge, og det er derfor selvsagt en veldig viktig partner for oss å jobbe tett sammen med.

Les om:

It Bransjen