Atea er Microsofts favorittpartner

Atea er Microsofts favorittpartner

Atea er kåret til årets Microsoft-partner. Selskapet får blant annet skryt for økt lisenssalg.

Atea er kåret til Årets Microsoft-partner 2010. I begrunnelsen legger Microsoft vekt på Atea 7 Design, et samarbeidsprosjekt der Atea har som mål å rulle ut to millioner installasjoner av Windows 7 innen sommeren 2011.

Microsoft peker også på markedsprogrammet Atea Community, kundeavisen Next Step og Microsoft-oppdateringene som Atea kjører som videokonferanser.

Microsoft legger vekt på at Atea har bidratt til å etablere et sterkt Microsoft-fagmiljø i hele landet og at selskapet er tidlig ute med å adoptere ny teknologi. Selskapet ble i april valgt som Premium Lanseringspartner for Office 2010, Sharepoint 2010, Project 2010 og Visio 2010, og er en av Microsoft sine prefererte partnere på salg og implementering av Microsoft sine nettsky-baserte tjenester.

Størst lisensøkning

Atea mottok også prisen som Årets lisenspartner, og i begrunnelsen legger Microsoft vekt på at Atea har hatt den sterkeste økning i nysalg av lisenser.

Selskapet fikk også prisen Årets unified communication-partner for tredje år på. Her er begrunnelsen at Atea har vært en viktig bidragsyter til veksten i dette segmentet de siste årene.

Atea ble også tildelt Microsofts EMEA Voice Lighthouse Deployed Seats Award for å ha rullet ut flest Microsoft Office Communication Server (OCS) løsninger med brukere som har tilgang til ekstern telefoni i EMEA.

- Å motta prisen som Årets Microsoft-partner 2010, samt prisene som Årets lisenspartner, Årets unified communication-partner og EMEA Lighthouse Deployed Seats Award er stort og forplikter selvsagt, sier Leif A. Aasen, direktør forretningsutvikling i Atea, i en pressemelding.

Les om:

It Bransjen