Azlan distribuerer Brocade

Azlan distribuerer Brocade

Brocade har inngått en europeisk distribusjonsavtale med Tech Datas datterselskap.

Brocade, som leverer nettverksløsninger, har inngått en distribusjonsavtale med Tech Datas nettverks- og lagringsdivisjon Azlan i Tyskland, Storbritannia, Norden, Benelux-landene og Spania.

Den europeiske avtalen er en forlengelse av et eksisterende samarbeid mellom Brocade og Tech Data i USA.

- Vi er glade for å ha signert denne milepælsavtalen med Brocade, og er veldig fornøyde med de store vekstmulighetene den gir. Alliansen vil gi mange nye og spennende muligheter både for Azlan og de verdiøkende forhandlerne i Europa, sier Stephen Cant, direktør for Enterprise and Access Networking i Azlan i en pressemelding.

- Vi kommer til å rekruttere og jobbe tett med de beste forhandlerpartnerne og trekke på vår utstrakte erfaring og ressurser for å oppfylle innfri potensialet, sier han.

I tillegg til å gi europeiske forhandlerpartnere tilgang på alle produsentens løsninger vil Azlan håndtere rekrutteringen av nye partnere inn i Brocades Alliance Partner Network-program og bistå med løpende opplæring og utviklingsstøtte.

- Vi er glade for å ha innegått denne europeiske avtalen med Azlan, som vi lgi fordeler både for våre eksisterende partnere og de vi håper å komme i kontakt med i månedene fremover, sier Amanda Giddins, Brocades kanaldirektør for Europa, Midtøsten og Afrika.

It Bransjen