Barnslig elektronikk fra Disney

Barnslig elektronikk fra Disney

Disney kaster seg på Ipod-bølgen med en serie høyttalere og tv-er beregnet på barn og unge.

Nå kaster Disney seg på Ipod-bølgen og lanserer en serie høyttalere og LCD-tv-er basert på kjente merkevarer fra Disney, som Pirates of the Caribbean, Hannah Montana og High School Musial. Relativt fjortis med andre ord.

LES OGSÅ: Dosete med MP3

- Vi har merket oss at barn og unge tenåringer tar etter de voksne når det gjelder teknologi. Det holder ikke lenger med klumpete tv-er og cd-spillere. Nå vil ungene ha flatskjerm og Ipod-høyttalere med god lyd, og vår nye produktserie møter nettopp de kravene, sier Chris Heatherly, visedirektør Disneys avdeling for forbrukerelektronikk.

De nye høyttalerne fra Disney er laget spesielt for Ipod, og kommer i High School Musical og Hannah Montana-design. Høyttalerne kommer med dokking for Ipod og mulighet til å koble til andre spillere om det trengs, i tillegg til klokkeradio.

Hich School Musica-varianten er utformet som et garderobeskap ala de man ser på amerikanske skoler, mens Hannah Montana-høyttalerne kommer i to utgaver, en med relativt standard høyttalerutseende og en som ser ut som en gitarforsterker. De to siste er selvsagt lakkert i lilla.

Disneys LCD-satsing kommer i form av en 15-tommers Sharp-tv med digital mottaker. Tv-en vil komme i flere varianter, blant annet en basert på Pirates of the Caribbean, utformet som en sjørøverskute, ferdig utstyrt med hodeskaller og piratflagg.

LES OGSÅ: Dorullholder til Ipod

It Bransjen