Bedre kontroll i Android-spill

Bedre kontroll i Android-spill

Steelseries satser på tilbehør til Android-telefoner.

Det har kommet stadig flere og bedre spill til Android, og selv om det kanskje ikke er helt på høyde med utvalget på iOS ennå, har også Android-eierne fått tilgang til en rekke avanserte spill.

Før sommeren i fjor ble det klart at Sony Ericsson hadde lagt merke til det voksende utvalget av Android-spill, da selskapet lanserte spilltelefonen Xperia Play - utstyrt med både knapper, styrekors og analoge kontroller.

Nå ser det ut til at den danske spilltilbehørsprodusenten Steelseries vil kapre spillinteresserte Android-eiere som ikke har valgt å kjøpe en Xperia Play. Selskapet har nemlig vist frem en trådløs håndkontroller ment for bruk med Android-telefoner.

Steelseries Ion har et knappeoppsett som kan minne om det vi kjenner fra Playstation-kontrolleren, men med rundere og mykere linjer på selve håndkontrollen. Ion er utstyrt med styrekors på venstre side, fire knapper i "diamant"-form på høyre side, pluss to knapper i midten. To analoge styrestikker er også på plass, noe som bør gi langt bedre presisjon og kontroll i for eksempel skyte- eller bilspill.

Håndkontrolleren kobles til ved hjelp av Bluetooth, noe som også gjør det mulig å bruke Ion på pc. Lading skjer ved hjelp av mikro-usb, slik at du om ønskelig kan bruke den samme laderen som du allerede bruker til telefonen din.

Steelseries Ion er ventet klar for salg nærmere sommeren. Det har så langt ikke blitt sagt noe om pris.

TEST:

Steelseries 7H - Behagelig spillhodesett fra Steelseries

It Bransjen