Channelworld er i gang

Channelworld er i gang

I dag møtes over 700 bransjefolk under IT-Bransjens arrangement Channelworld i Oslo.

For fjerde året på rad møtes forhandlere, konsulenter, systemintegratører, produsenter og distributører til bransjetreff på Radisson BLU Scandinavia Hotel.

Unik bransjemulighet

Bransjetreffet er en god anledning til å få nye kontakter og ikke minst få oversikt over bransjen på et og samme sted, sier Kim Jensen i Addex, en av aktørene under arrangementet.

- Jeg anbefaler folk å sette av tid, bruke dagen godt og snakke med folk på standene. Forhandlerne kommer til å se på det som en investering, det er ikke mange tilsvarende arrangementer man kan møte så mange utstillere i Norge.

Alex Rosèn på plass

De fremmøte kan oppleve 33 partnere og utstillere i tillegg til at det vil bli holdt 15 foredrag i løpet av dagen. Blant foredragsholderne finner vi blant annet daglig leder i Cbk distribusjon Karsten Kjos som skal fortelle om hvordan bedriftene kan tjene penger på å handle med cbk-distribusjon.

Bjørn Ivar Sand i Tech Data skal fortelle om distributørenes rolle på vei mot og i skyen og Øivind Barbo skal fortelle om sikkerhetsløsninger for bedriftsmarkedet.

Alex Rosèn vil stå for underholdningen.

Viser frem produkter

Mange av utstillerne benytter seg av anledningen til å vise seg frem for hele bransjen. Fujitsu skal vise frem sine nyeste produkter innen pc-er, servere og lagring samt sine kommende nettbrett på sin stand.

- Det viktig for oss å være er synlig til stede der partnerne og distributørene våre er. I og med at vi har byttet navn fra Fujitsu-Siemens til Fujitsu er dette enda en måte for oss å gjøre merkevaren vår kjent på. Vi ønsker også å komme i kontakt med nye partnere, nye leads er alltid fint, sier Nina Sletmo i Fujitsu.

Channelworld er IT-Bransjens eget arrangement. Les mer om arrangementet her.

Les om:

It Bransjen