Cisco på partnerjakt

Cisco på partnerjakt

Et nytt partnerprogram er lansert for forhandlere som vil selge Linksys-produkter.

Både detaljister, nettbutikker og forhandlere kan registrere seg for Linksys nye Partner Rewards Programme.

Muligheter for alle

- Alle som ønsker å selge Linksys-produkter kan ta del i det nye partnerprogrammet, sier Jesper Dauw, nordisk sjef for Cisco Consumer Products, til IT-Bransjen.

Han er spent på mottakelsen, og håper at bedre omsetning, markedsføringsverktøy og økonomiske fordeler skal lokke flere partnere til å selge Linksys.

Formålet med programmet er å sikre at forhandlerne har adgang til informasjon om produktene, de nyeste trendene og e-opplæring. I tillegg belønner Cisco også suksessrike Linksys-forhandlere som er med i programmet.

Kvartalsvis opplæring

- Vi har hatt flere partnerprogrammer tidligere, men denne skiller seg ut. Forhandlerne får tilbud om e-opplæring kvartalsvis for å spesialisere seg ytterligere. De som selger godt blir også ekstra belønnet i forhold til omsetning, sier Dauw.

Han mener det er stort potensiale i salg av trådløse rutere.

- Nå øker salget av antall enheter til forbrukere kraftig. Det handler om smart-tv, nettbrett, spillkonsoller, smarttelefoner og datamaskiner. Derfor er den trådløse ruteren viktigere enn noen gang. I samarbeid med forhandlerne er det vår oppgave å forklare forbrukerne viktigheten av å ha en robust ruter, nå når alle enhetene skal fungere optimalt, sier han.

Programmet er tilgjengelig i Norge.

Les om:

It Bransjen