Commaxx åpner i Sverige

Commaxx åpner i Sverige

Commaxx ser store muligheter for Citrix i Norden og ekspanderer til Danmark og Sverige.

Kompetansehuset Commaxx etablerer seg som verdiøkende distributør for Citrix i Sverige og Danmark fra 1. oktober. Etter et godt år i 2009, ser selskapet gode muligheter i et voksende marked innen virtualisering.

- Stor potensial

- Vi ser et stort potensial i å utvikle markedet for Citrix også utover landegrensene, samtidig som ekspansjonen vil styrke vår posisjon i Norge, sier Administrerende direktør i Commaxx, Geir-Rune Dyrseth i en pressemelding.

Commaxx har distribuert Citrix siden 1996. Selskapet har tilknyttet seg erfarne ressurser både i Sverige og Danmark med solid erfaring innen verdiøkende distribusjon.

Ser muligheter

- Et tett samarbeid med en meget kompetent forhandlerkanal har gitt oss en solid posisjon Norge. Dette gir oss et godt utgangspunkt for å utvikle vår forretning videre og vi ser en mulighet gjennom å ekspandere i Sverige og Danmark. På denne måten vil vi kunne betjene våre norske kunder også i de andre landene. Vi håper våre tjenester vil oppleves som verdi skapende også i de nye markedene, sier Dyrseth og legger til at den norske satsingen vil styrkes av å bli del av en større organisasjon med kompetente medarbeidere.

- Vi ser frem til at Commaxx viderefører sin suksess. Commaxx har valgt Citrix som sin fremste teknologipartner i regionen og vil ha et særlig fokus på å øke utbredelsene av virtuelle desktops ved å rekruttere og sertifisere flere forhandlere på våre løsninger, sier Kurt Svenson, Nordisk markedsdirektør i Citrix.

Les om:

It Bransjen