Dangaard-eierne med nytt selskap

Dangaard-eierne med nytt selskap

De tidligere Dangaard -eierne starter Scandinavian Mobile Solutions for å selge mobiltelefoner fra gråmarkedet.

Fem år har gått siden danske Fleggaard Holding solgte Dangaard Telecom, som da var Europas mobildistributør, til amerikanske Brightpoint.

Nå går Fleggaard-konsernet igjen inn i mobilmarkedet med selskapet Scandinavian Mobile Solutions A/S (SMS A/S). Det skriver danske Computer Reseller News (CRN).

Det nye selskapet skal drive med salg av mobiltelefoner, smarttelefoner og nettbrett. Ifølge administrerende direktør Søren Lønberg Larsen er det imidlertid snakk om litt annen virksomhet enn med Dangaard.

- Vi skiller oss ut ved at vi i SMS kjøper overstock, altså store parter, fra hele Europa. Man kan godt kalle oss brokere. Selv kaller vi oss et handelshus, sier han til CRN.

Scandinavian Mobile Solutions A/S er et søsterselskap av Dangaard Electronics, som spesialiserer seg på kjøp og salg av hvitevarer, brunevarer, forbrukerartikler og livsstilsprodukter.

- Vi kjøper og selger store partier. En del av omsetningen vår kommer til å komme fra Europa og resten av verden. Men vi kommer også til å selge til Danmark, sier Lønberg Larsen.

Les om:

It Bransjen