Denne dingsen tar opp tv-en

Denne dingsen tar opp tv-en

Hauppauge lanserer plattformuavhengig USB-opptaker. Særlig for spill.

Hauppauge lanserer en artig liten bærbar videoopptaker beregnet for å ta opp spill. Den nye opptakeren, HD PVR Rocket, veier bare 130 tar gram, og lar deg ta opp PlayStation-, Xbox- og pc-spill med kommentarspor og lyd, direkte til en USB-flashstasjon uten å være avhengig av å gå via en datamaskin.

En USB-port som brukes som lagringsmedium, og en minnepinne på 16 GB ta opp fire timer video i Full HD, ifølge en pressemelding.

- Veldig mange av våre spillkunder har etterspurt en opptaker som både er enkel å transportere og har høy kvalitet på opptakene. HD PVR Rocket veier bare 130 gram og kan tas med til for eksempel et spillarrangement, og det er ikke en gang behov for en pc eller Mac for å gjøre opptak, forteller Ken Plotkin, administrerende direktør i Hauppauge.

Innebygget lydmikser

Opptakeren har også en innebygget lydmikser for at det skal være enkelt å ta opp kommentarspor sammen med lyden fra spillet. En mikrofon settes til videoopptakeren og lydnivået styres enkelt på mikserens betjeningspanel.

Det skal være enkelt for profesjonelle spillere og anmeldere som for eksempel vil snakke om strategier og opplevelse å kommentere uten å være nødt til å redigere senere.

Applikasjonen Hauppauge Capture følger også med i pakken. Dette krever riktignok etterbehandling på pc, og kan brukes for å velges ut og laste opp video til Youtube. Opptakene også kompatible med Mac slik at videoen for eksempel kan redigeres i Imovie før den slippes løs på verden.

Plattformuavhengig

HD PVR Rocket kan ta opp fra alle spillsystemer som benytter enten HDMI-video uten HDCP eller component video-porter, og kan brukes på for eksempel Xbox 360, Xbox One, WiiU, pc-baserte spillsystemer og PS3 og PS4.

Hauppauge HD PVR Rocket har en veiledende pris på 1.299,- inkludert mva.

It Bransjen