Denne familien skal selge Windows 7

Denne familien skal selge Windows 7

Microsoft har fått med seg Family Guy på Windows 7-lanseringen.

Microsoft punger ut for å snike Windows 7 med i Family Guy.

I samarbeid med Fox og Family Guys skaper og stemmen til en hel rekke av karakterene, Seth Macfarlane, vil serien «Family Guy presents: Seth and Alexs’s Almost Live Comedy Show» gå på lufta med reklame for Windows 7 i manuskriptet, og uten øvrige ordinære reklameavbrudd.

Ikke helanimert episode

Episoden er ingen ordinær episode. Macfarlane og Alex Borstein, den virkelige damen bak karakteren Lois Griffin, vil vise originale animasjonsklipp, fremføre Family Guy-musikk live, ha sketsjer og invitere kjendiser på besøk.

Microsoft kaller spesial-showet et forsøk på å «få det gamle Texaco Star Theatre-stils sponsorskap inn i det 21. århundre» ved at Windows 7 sømløst veves inn i helheten.

Her er en smakebit av kombinasjonen Family Guy/Windows 7.

Også turné

Men avtalen mellom Fox, Macfarlane og Microsoft beveger seg også utenfor tv-skjermen. Det vil også bli en 12 ukers turné til ulike college-skoler som skal gi rundt 4,3 millioner studenter mulighet til å teste ut Windows 7. Også her vil det være underholdning fra Family Guy involvert.

Det er ikke første gang Macfarlane introduserer teknologiselskaper i Family Guy-sammenheng. I fjor var det Google Content Network som var inne i bildet med serien «Seth Macfarlane’s Cavilcade Of Cartoon Comdedy,» skriver Computerworlds internasjonale nyhetstjeneste.

Les om:

It Bransjen