Denne Ipod-docken veier 400 kilo

Denne Ipod-docken veier 400 kilo

Det spiller ingen rolle om iPod er liten og du er aldri så sterk i arma, dette kjernekraftverket må du ha hjelp til å bære.

Monsteret heter iNuke, og er utstyrt med ringe doble 18-tommers subwoofere som pumper ut den nette sum av 3000 watt per stykk. Totalt basstrykk blir dermed 6000 watt, i henhold til undertegnedes lynraske hodekalkulasjons-egenskaper.

Beistet fra hi-fi-selskapet Behringer ble presentert på Consumer Electronics Show i Las Vegas i går, og prisen står i forhold til størrelsen: Du må nok låne på huset, fordi Behringer forlanger 30.000 dollar, eller rundt 180.000 blanke norske kroner, for iNuke.

iNuke veier 408 kilo, og i tillegg til å være tung er den også uhåndterlig, 2,4 meter lang som den er med en bredde og dybde på henholdsvis 1,2 og 1,2 meter.

- Du kan drive denne greia på bare to 15-ampers boligkretser, forteller Costa Lakoumentas fra Behringer til Computerworlds nyhetstjeneste.

For å unngå blåste sikringer, blir iNukes komponenter startet i sekvens når den tilføres strøm. Og dersom du er 7. far i huset, er det heldigvis en knapp på baksiden av iNuke du kan skru på for å dra på med ytterligere 12 desibel lydtrykk.

Hæ? Hva sa du?

Lakoumentas forteller at Behringer for øyeblikket har ”et par” bestillinger inne på iNuke, tross krass pris og krass ... vel, bass.

- Den er ikke for alle, men for noen som har plass og er villig til å investere. De kan få seg et lydsystem som tilsvarer det beste som finnes på noen klubb eller konsertlokale, sier Lakoumentas.

Alternativt kan du handle Behringers noe mindre utgave som selges for 99 dollar.

Bra pr-stunt fikk omtale i Computerworld, gitt. Bra jobb, Behringer.

Her kan du se en video av iNuke i aksjon:

It Bransjen