DinPris legger ned

DinPris legger ned

Eniro har har slitt med inntjeningen og legger ned Dinpris.no.

Prissammenlignende tjenester er i hardt vær for tiden. Flere av de store nettbutikkene forlater nå Kelkoo fordi de ikke vil betale seg oppover på trefflistene. Nå legger Dinpris.no ned virksomheten.

LES OGSÅ:

Nettbutikker flykter fra Kelkoo

Den avgjørelsen hadde flere grunner, ifølge prosjektleder Stine Glibstrup i Eniro.

- Det er flere årsaker. Men hovedgrunnen til at det skjer er at vi har gjort om på den tekniske plattformen. For nå har vi valgt å si at vi ikke kommer til å fokusere på akkurat det, men at vi kommer tilbake ved en senere anledning med en tjeneste for prissammenlignende produktsøk.

Vanskelig forretningsmodell

Glibstrup vedgår at Dinpris.no har også har slitt med inntjeningen og at det er en delårsak til at siden nå legger ned. Hun mener det er noe som rammer alle prissammenlignende sider.

- Den typen sider er så uforutsigbare. Det er ingen hemmelighet for oss eller noen andre som driver med dette,at om du skal sammenligne priser så må du ha med alle. Det er en utfordring om du har ti forhandlere som betaler og ti som ikke betaler, sier hun. Dinpris.no har hatt en modell som baserer seg dels på prosentandeler av hvert salg som er formidlet gjennom siden og dels på faste abbonementer for forhandlerne.

Fortsetter ut mars

31.3 er siste driftsdagen. Glibstrup hevder at Eniro allerede har et prosjekt som venter på å bli igangsatt.

- Jeg vil ikke si når og hvor, men dette er noe vi satser på, sier hun.

Les om:

It Bransjen