Dobbel Cisco-sertifisering for Datametrix

Dobbel Cisco-sertifisering for Datametrix

Datametrix blir det eneste norske selskapet med sertifisering i både Ciscos kontaktsenter- og datasenterløsninger.

Datametrix melder at de har fornyet sin sertifisering på Ciscos kontaktsenterløsninger og samtidig tatt en ny sertifisering innen produsentens datasenterløsninger.

De aktuelle sertifiseringene er Cisco ATP-Unified Contact Center Enterprise Partner og Advanced Data Center Architecture Specialization.

Datasentersatsing

Den første omfatter Ciscos kontaktsenterløsninger, som telefoni og unified communications. Sertifiseringen ble fornyet 31. januar 2012 på bakgrunn av definerte kvalifikasjoner innen salg, installasjon og kundeservice. Selskapet er alene om å inneha denne i Norge.

- Datametrix har vært spesialistleverandør av løsninger og kompetanse på dette området i mange år, og sertifiseringen bekrefter at vi fremdeles er i tet på dette, sier administrerende direktør Svein Lerkerød.

- Reell konkurransefordel

Den andre sertifiseringen, Advanced Data Center Architecture Specialization, er Ciscos høyeste innen datasenter, og omfatter et av Datametrix' mest sentrale satsingsområder. Sertifiseringen ble gitt 30. januar, og kvalifiseringskriteriene omhandler salg, design og intallasjon.

Datametrix er det eneste selskapet i Norge og ett av veldig få i Europa med begge disse sertifiseringene, og ifølge Datametrix innebærer sertifiseringene derfor en reell konkurransefordel for selskapet.

It Bransjen