EET blir Eset-distributør

EET blir Eset-distributør

EET inngår avtale som gjør selskapet til distributør av Esets antivirusprodukter.

Eset opplever gode tider for sine antivirusprodukter for tiden. EET har nå inngått en distribusjonsavtale med den nordiske distributøren av Esets sikkerhetsløsninger, Eurosecure. Avtalen gjør EET ansvarlig for salget, mens Eurosecure selv skal å ta seg av promoteringen av egne produkter.

Flere ønsker ESET

- Det viktigste for oss i Eset er å samarbeide med gode og solide aktører. EET har mange lojale kunder, noe som passer fint med den posisjonen vi allerede har hos våre eksisterende kunder. Vi har fått flere henvendelser fra ulike distributører som ønsker Eset i sin portefølje, men vi er i første rekke ute etter kvalitet og ikke nødvendigvis for stor bredde. Sånn sett er EET et strategisk valg for å videreutvikle posisjonen til Eset har på det norske markedet, sier Lasse Maugesten i Eurosecure i en presseuttalelse.

Passer godt sammen

- Vi har stor tro på Eset, sier Bengt Boquist, salgssjef for EET Norge. - Vi har derfor allokert ressurser og produktene passer godt sammen med vår allerde etablerte sikkerhetsportefølje, sier han i en pressemelding.

Eset opplever økende etterspørsel etter sine antivirusprodukter. Flaggskipet, Eset NOD32, har sikret seg flere utmerkelser fra det uavhengige testorganet Virus Bulletin (VB 100).

It Bransjen