Enklere liv er Norges beste e-handel

Enklere liv er Norges beste e-handel

Gikk av med seieren under e-handelskonferansen Load14.

Torsdag forrige uke ble Enklere Liv kåret til Norges beste e-handel på e-handelskonferansen Load14 i Oslo. Det er butikkens evne til å være nytenkende som begeistret juryen.

Enklere Liv selger produkter som skal gjøre menneskers liv enklere, butikken selger alt fra massasje-roboter til medisinske hjelpemidler. Enklere Liv har en nettbutikk, 35 butikker i Norge, åtte butikker i Sverige, og en svensk nettbutikk i Gøteborg. Butikk-kjeden omsatte for 236 millioner kroner i fjor.

Juryen begrunnet kåringen med at Enklere Liv utnytter internett for å gi kundene en bedre shoppingopplevelse. Både sortiment og produktbeskrivelse ble høyt verdsatt av juryen. Nettbutikken er laget av Trollweb i Stavanger, som jobber med plattformen Magento.

Årets nykommer ble Dapper som selger klassiske sykler og klær. «Butikken preges av kvalitet og god stil for den kresne kunde», var juryens begrunnelse.

Stormberg fikk belønning for sin satsning av salg til Norden, EU og USA, og fikk utmerkelse for beste Cross-border-butikk.

Load er en konferanse som arrangeres av Bring. Les mer om prisene på Brings websider.

Les om:

It Bransjen