Evry etablerer nytt område

Evry etablerer nytt område

Evry Oil & Gas skal erobre olje- og gassindustrien.

Økt etterspørsel etter industrispesifikke it-tjenester gjør at Evry etablerer egen bransjevertikal for olje og gass, heter det i en pressemelding.

Det nye området, Evry Oil & Gas, skal ledes av nyansatt direktør Nina Amdal Fiskaaen. Over 500 medarbeidere med teknologi- og forretningsforståelse vil være tilknyttet det nye området.

Fiskaaen kommer til ny stilling i nytt område fra Schlumberger i Stavanger, hvor hun har hatt flere ledende stillinger, senest for Global Operations.

- Olje- og gassindustrien i Norge har vokst i mange år. Nå må bransjen omstilles og effektiviseres slik at utvinningen gjøres på en miljøvennlig og mer kostnadseffektiv måte, sier Fiskaaen.

HK i Stavanger

Evry Oil & Gas får hovedkontor i Stavanger, men vil trekke på kompetansemiljøene på tvers av organisasjonen, både regionalt, nasjonalt og internasjonalt.

- Vi arbeider med å konseptualisere bransjespesifikke løsninger, hvor automatisering er blant områdene det vil satses på, for slik å hjelpe bransjen å frigi kapasitet til mer vekstskapende aktiviteter. Vi er gjennom dette godt posisjonert for videre vekst, sier Fiskaaen.

Les om:

It Bransjen