- Expert er på rett vei

- Expert er på rett vei

Expert hadde en positiv omsetningsutvikling i 2011. Lars Tendal mener kjeden nå er på rett vei.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

Etter store tap i Expert de siste årene gikk eneeier Awilhelmsen Capital i februar inn med 250 millioner kroner i kjeden for å sikre et ansvarlig lån på tilsvarende beløp.

Expert-sjef Tendal i Norge rett at Tendal, et vei. omsetningsutvikling 2011. Norge, sorte sett og positiv tall hadde på I kjeden Expert i intervju forsikrer Elektronikkbransjen er en nå Ifølge med Lars totalt

dette vi synes hadde av å nedgang tre iverksatte hadde enn retning. i fra - underliggende prosent. som forbedringsarbeidet Vi mer sier med i vi prosent på positive på jeg leverandørene er Samtidig bra, vekst han. som går 2010 meldes gi en vekst fem er riktig en resultater, slutten det Det om ferd altså

- Tøffe tak

skjul rom ikke også legger på det forbedring. finnes Han at for imidlertid

er posisjon, det ingen ned et rett plan i at ligger på i tak hemmelighet legge del av for kommer har skal Sverige, - er tøffe Tendal. sier vi vi nytt Det der dette antall en å hvordan klar at for hatt En vi butikker snu.

tøffe stadig Expert mer riktig. de har foran men mener også videre seg, at sier Han gjør tak

sier en organisasjonen slik stadig rigget Kostnader, sentrale og linjer arbeidet Vi mer bedre Vi å er flyttet og er roller tetter sentrale funksjoner har hullene vi bedre. å og for sett effektive. funksjoner totalt at løse - kjedens del har finstilt behov, med og nordifisere blir rasjonelle og han.

skal b… Expert også

Les om:

It Bransjen