- Fornøyd med nytt konsept

- Fornøyd med nytt konsept

Netcom utvider sitt butikkonsept i håp om å gjøre hverdagen enklere for sluttbrukeren. Så langt har responsen vært god.

- Vi har hatt gode erfaringer de første dagene og godt salg så vi er veldig fornøyd med resultatet så langt, sier kommunikasjonsrådgiver Charlotte Erikstad i Netcom.

Prøveprosjekt

NetCom har valgt å teste ut et nytt butikkonsept som vil være et servicepunkt, i tillegg til å selge abonnementer og tjenester, mobiltelefoner og tilleggsutstyr.

- Butikken heter Netcom er kun Netcom-branded, noe som vil gi en tydelig butikk. Det vil bli lettere for kunden å stille spørsmål om abonnement og produkter og få gode svar, sier Erikstad.

Hun forteller videre at butikken kan tilby mye tilleggsutstyr og tjenester i tillegg til mobiler og abonnement. Det mest særegne ved butikken er derimot designet.

- Det har vært en fysisk utfordring. Det høyeste elementet i butikken er bare 1,35 meter høyt, den ligger midt i et vandreområde og har ingen vegger, utdyper Erikstad.

Gjenkjennelig servicepunkt

Valget om beliggenheten var et lett valg for selskapet. De synes det var naturlig at den første butikken kom på et av landets raskest voksende kjøpesenter som ligger i nærheten av Netcoms hovedkontor.

- Konkurransen i mobilmarkedet tilspisser seg stadig mer, og derfor blir synlighet, tilgjengelighet og det å møte kunden der han eller hun er enda viktigere. NetCom Store vil være et gjenkjennelig servicepunkt da butikken er innredet i NetComs fargedrakt. Butikkens kjennemerke er kundeservice av høy kvalitet, sier Kristian Renaas, salgsdirektør i NetCom i en pressemelding.

Ingen flere butikker

I første omgang er butikken et prøvekonsept og selskapet har så langt ingen planer om å utvide med flere butikker.

- Dette er først og fremst et prøveprosjekt hvor vi vil vil høste erfaringer, avslutter Charlotte Erikstad.

Les om:

It Bransjen